Tehtaanjohtaja

Etsimme kokenutta Tehtaanjohtajaa/Tuotantopäällikköä vastaamaan Närpiön muro- ja myslitehtaamme toiminnasta ja kehittämisestä.Tehtaanjohtajana sinulla on kokonaisvastuu tehtaan toiminnasta ja sen tuotantoprosessien kehittämisestä. Osallistut tuotekehitykseen, suunnittelet tuotannollisia ratkaisuja, ja tunnet raaka-aineet ja niiden toimittajat. Pidät huolen niin tehtaan tehokkuudesta kuin hyvästä toimitusvarmuudesta ja korkeasta laatutasosta. Tehtaanjohtajana toimit myös tehtaan henkilöstön esimiehenä. Esimiehesi on Helsingin Myllyn tuotantojohtaja, ja teet tiivistä yhteistyötä muiden tehtaiden kanssa, kuten myös tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin kanssa.

 

Odotamme

  • Kokemusta elintarviketuotannosta
  • Useamman vuoden kokemusta tuotannon esimiestehtävistä
  • Monipuolista teknistä ja taloudellista osaamista
  • Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi ruotsin ja englannin kielen osaamista
  • Viljateknologian ja ekstruusiotekniikan tuntemus on huomattava etu

Työntekijällä on oltava itsenäinen, jämäkkä ja analyyttinen työskentelyote. Tehtävässä onnistumisessa tarvitset myös hyvät ongelmanratkaisuvalmiudet sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Tehtävä tarjoaa vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden olla kehittämässä ja laajentamassa yrityksen toimintaa.

Lähetä hakemuksesi 29.3.2015 mennessä Virvon kotisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Virvon Service Manager Minna Kajanne, puh. 040 833 8053 ti 24.3. klo 9.00 – 10.00 tai pe 27.3. klo 10.00 – 11.00.

 

Helsingin Mylly Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa erilaisia viljatuotteita niin kuluttajille, suurkeittiöille kuin teollisuudelle. Yritys on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja, merkittävä viljatuotteiden viejä sekä yksi Euroopan suurimmista luomukaurahiutaleiden valmistajista ja luomukauran viejistä. Helsingin Myllyn tuotantolaitokset ovat Järvenpäässä, Vaasassa ja Närpiössä. Helsingin Myllyn tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Myllärin, Myllärin Luomu ja Mylly-Matti. Helsingin Mylly -konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 40 M€.